Termeni si conditii


REZERVARILE:

Se efectueaza fie on-line  (www.nextautorent.ro) fie telefonic la numerele de telefon indicate. Dupa plasarea rezervarii, clientul va primi prin e-mail, confirmarea acesteia pe care va rugam sa o printati si sa o prezentati agentului Next Auto Rent la ridicarea autoturismului.Vor fi confirmate doar pentru o grupa auto, nu pentru un anumit tip/model de masina. In cazul in care grupa auto solicitata nu este disponibila, clientul va primi o masina similara sau dintr-o grupa superioara fara ca oferta initiala  sa se modifice.

Din momentul confirmarii rezervarii, modificarile aduse ulterior pot afecta pretul si disponibilitatea autoturismului pentru care ati optat. Pentru orice modificare sau anulare a rezervarii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0799.555.266. sau 0747.065.167.

CONDITII SI MODALITATI DE PLATA:

Locatarul nu va plati nimic anticipat, plata avand loc integral la semnarea contractului (inchirierea autoturismului, asigurari optionale, echipament optional si/sau eventuale taxe suplimentare in functie de orele de predare/primire).

Toate tarifele si taxele sunt calculate in Euro.Plata in numerar se poate face in urmatoarele valute: LEI, EURO sau LIRE STERLINE.Plata cu card de credit sau debit : VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, contravaloarea se va factura la cursul de schimb Libra Bank din ziua facturarii.

In cazul in care contravaloarea inchirierii nu este platita in  termen de 30 de zile de la emiterea facturii de catre broker aceasta va fi suportata de catre locatarul prezentului contract .

GARANTIA SAU DEPOZITUL:

Suma blocata ca Garantie (depozit) reprezinta responsabilitatea Locatarului in cazul in care autoturismul sufera o dauna pe perioada contractului de inchiriere.Garantia va fi blocata (pre-autorizata)pe cardul Locatarului pana in momentul returnarii autoturismului, aceasta operatiune neimplicand nici un fel  de cost pentru Locatar. Cardul de credit dupa care se opreste garantia trebuie sa fie emis pe numele soferului principal (titularul contractului).Garantia poate fi blocata si in numerar daca Locatarul doreste acest lucru.

VARSTA SI PERMISUL DE CONDUCERE:

Pentru a putea inchiria un autoturism de la NEXT AUTO RENT Locatarul trebuie sa indeplineasca cerintele minime de varsta si anume, varsta minima este de 21 de ani pentru categoriile auto mici si medii.Pentru persoanele cu varsta pana la 25 de ani se aplica o taxa de sofer incepator de 3 Euro/zi. Locatarul Next Auto Rent trebuie sa detina permisul de conducere de cel putin 12 luni si daca permisul de conducere nu este scris cu caractere latine este necesar un permis de conducere international.

Nu se incheie contracte de inchiriere cu copie a permisului de conducere, permis de conducere expirat sau dovada de circulatie provizorie.In functie de fiecare client Next Auto Rent isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea fara nicio explicatie.

LIVRAREA:

Livrarea autoturimului catre Locatar va avea loc la unul din sediile Next Auto Rent in intervalul programului de lucru: Luni-Vineri 09:00-20:00,Sambata 09:00-14:00 ,Duminica inchis. In cazul in care autoturismul este ridicat/returnat in afara programului de lucru, se aplica o taxa de 25 de euro indiferent de ora ridicarii/returnarii.

Actele necesare ridicarii autoturismului:- act de identitate sau pasaport;

-permis de conducere valid, detinut de minim 12 luni;

 -cardul de credit/debit (dupa caz).

Daca exista un sofer suplimentar, acesta trebuie sa prezinte la randul sau permisul de conducere si actul de identitate si trebuie sa fie prezent la semnarea contractului. Pentru soferul suplimentar se percepe o taxa de 3 Euro/zi.

TRECEREA FRONTIEREI:

Trecerea frontierei cu un autoturism inchiriat este posibila cu acceptul in scris al Next Auto Rent si cu o confirmare din partea Next Auto Rent la momentul rezervarii.Autoturismele premium (grupa G), microbuzele cu 8/9 locuri si cele de tip 4x4/SUV nu au dreptul de a parasi teritoriul Romaniei.Pentru acest serviciu (Cross Border) se percepe o taxa ce se calculeaza in functie de tara/tarile de destinatie si distanta ,ce trebuie platita in momentul semnarii contractului.Locatarul are obligatia in caz de dauna/problema tehnica sa transporte autoturismul pe teritoriul Romaniei pe cheltuiala proprie.  Autoturismele Next Auto Rent pot calatoriI catre tarile ce apartin Uniunii Europene ( doar partea continentala, este interzisa trecerea pe insule).

TARIFE:

Tarifele din oferta noastra includ: intretinerea autoturismului, radioul, asigurarea RCA si taxa de Ro-vinieta. Durata minima de taxare este de 24 h, nu se taxeaza suplimentar intervalul de o ora dupa cele 24 h. In cazul in care autoturismul va fi predat mai tarziu de cele 60 de minute decat ora de preluare stipulate in contractul de inchiriere, clientul va fi taxat cu o zi suplimentara.

TAXE:

                Taxa pentru sofer/ul/ii suplimentar/i: - doar soferii stipulati in contract au dreptul de a conduce autoturismul Next Auto Rent. Soferii suplimentari se inregistreaza in contract numai in momentul semnarii acestuia(la ridicarea autoturismului). In cazul in care autoturismul este condus de un sofer neautorizat Next Auto Rent, alta persoana decat cele mentionate in contractul de inchiriere) si se produce o dauna, intreaga dauna este suportata de catre client, indiferent de tipul de asigurare achizitionat la deschiderea contractului . In functie de avarii Next Auto Rent poate solicita clientului daune pana la contravaloarea autoturismului.

                Taxa pentru ridicare/returnare in afara orelor de program (out of hours): -daca clientul doreste ridicarea/livrarea in afara orelor de program mai sus mentionate va plati o taxa de 25 de euro/serviciu.

                Taxa de returnare modificata: -in cazul in care clientul modifica adresa de returnare a autoturismului se solicita o taxa de 25 de euro daca autoturismul se returneaza in acelasi oras. In cazul in care clientul doreste sa returneze autoturismul in alt oras decat cel din care e ridicat masina se percepe o taxa de 0.90 euro/km.

                Taxa de administrare dauna: -in cazul in care autoturismul prezinta daune la returnare, clientul va achita o taxa de administrare dauna in valoare de 100 de euro indiferent de tipul de asigurare pentru care a optat la semnarea contractului (cu sau fara franciza).

Alte taxe suplimentare:

cheie pierduta: intre 100-250 euro ( in cazul in care un consilier Next Auto Rent se va deplasa la client in acest sens, se va percepe o taxa suplimentara de 25 de euro);

documente pierdute: 250 euro;

murdarie excesiva in autoturism (tapiterie patata,plafon patat etc.): 120 euro

tapiserie deteriorata ( arsa cu tigarea,rupta ,agatata etc .) : 500 euro

pierderea accesoriilor: intre 50 si 150 euro.

In cazul in care un agent Next Auto Rent se va deplasa la client din motive cauzate de avarii, schimb autoturism( din cauza clientului ) sau alte motive similare, acest lucru se va taxa cu 25 de euro, Next Auto Rent putand sa modifice aceasta taxa in functie de locatia clientului. Aceasta interventie este posibila doar cu o confirmare scrisa din partea clientului.

Taxa pentru carburant:

Full with full: clientii ridica autoturismul cu plinul facut si trebuie sa il returneze tot cu plinul facut, in caz contrar clientul va achita o taxa de realimentare de 20 de euro+ combustibilul lipsa care va trebui achitat la tariful de la pompa.

Same with same.

DOTARI OPTIONALE CONTRA COST:

Scaun pentru copil - 5 euro / zi (TVA inclusa);

In Romania este obligatoriu ca orice copil cu o inaltime de pana la 135 cm trebuie transportat in autoturism in scaun special sau cu dispozitiv de fixare adoptat inaltimii sale.

GPS - 5 euro / zi (TVA inclusa);

Echipament de iarna - 2 euro / zi (TVA inclusa);

In Romania intre 01 noiembrie si 31 martie sunt obligatorii anvelopele de iarna, in consecinta absolut toate autoturismele Next Auto Rent vor fi echipate ca atare.

Taxa de prespalare 10 euro - autoturismul se poate returna murdar la exterior in cazul in care se achita taxa de prespalare, in caz contrar se percepe o taxa de 20 euro .

ASIGURARI OPTIONALE:

□    TPC - Protectia impotriva furtului - 50 euro/inchiriere

□    CDW - Protectia pentru daune cauzate de coliziuni -3-50 euro/zi

□    SCDW - Super garantia pentru daune cauzate de coliziuni -10-120 euro/zi

I - Contractul :

Semnarea de catre Locatar pe verso-ul prezentului contract reprezinta acceptarea tuturor clauzelor specificate in acest contract si in toate anexele la acesta si constituie obligatiile contractuale pe care Locatarul (clientul) si le asuma fata de Locator .

Orice adaugari sau modificari se vor putea face in mod valabil doar in scris, cu acordul ambelor parti contractante prin acte aditionale semnate atat de Locator cat si de Locatar.

Clauzele contractului contin informatiile din formularul de pe verso precum si toate informatiile din anexe

II - Perioada inchirierii:

Locatorul este de acord sa lase Locatarului autoturismul spre utilizare de la data predarii pana la data/ora primirii la care Locatarul este obligat sa returneze autoturismul la locul stabilit pe verso-ul prezentului contract.

Perioada de inchiriere in care Locatarul este autorizat sa utilizeze autoturismul se poate prelungi doar pe baza cererii Locatarului transmisa sub forma scrisa si pe baza acordului Locatorului dat de asemenea in scris. In acest  caz, Locatorul ii va comunica Locatarului noua data si ora care devin ora/data primirii la care Locatarul este obligat sa restituie autoturismul.

In cazul in care Locatarul nu respecta clauzele contractuale, Locatorul isi rezerva dreptul de a opri inchirierea inainte de finalizarea contractului. In acest caz Locatarul va primi un preaviz scris, fie personal, fie prin scrisoare recomandata iar Locatarul se obliga ca de la data primirii preavizului sa ne returneze autoturismul in termen de maxim 12 ore, la locul mentionat pe verso. In cazul in care Locatarul depaseste termenul de 12 ore pe care il are pentru a restitui autoturismul, Locatorul ii pune in vedere Locatarului ca, considera ca autoturismul este in posesia Locatarului fara acordul Locatorului drept urmare Locatorul va fi inderptatit sa se adreseze autoritatilor competente (politiei) pentru a recupera autoturismul pe cai legale, inclusiv prin declararea acestuia ca fiind furat. In astfel de caz Locatorul va putea retrage autoturismul si prin utilizarea mijloacelor proprii, actionand in limitele prevederilor legale in vigoare.

Locatorul poate retrage autoturismul in cazul in care considera intemeiat ca Locatarul inacalca vreuna dintre clauzele contractuale sau in cazul in care Locatorul consatat ca datele furmizate de catre Locatar sunt incorecte sau false.

III.OBLIGATIILE LOCATORULUI FATA DE LOCATAR:

Autoturismul care este inchiriat catre locatar a fost intretinut in conformitate cu recomandarile fabricantului;

Autoturismul este predat in stare de functionare si adecvat scopului pentru acre a fost proiectat pe baza procesului verbal de predare-primire anexat prezentului contract;

In cazul in care autoturismul nu va mai putea circula, din alte motive decat culpa locatarului, Locatorul il va putea inlocui la cererea Locatarului cu un autoturism similar celui inchiriat(in limita posibilitatilor). In cazul in care autoturismul nu va putea fi inlocuit, iar defectiunea autoturismului initial nu poate fi remediata in timp util, Locatorul va restitui partea aferenta costului chiriei calculata proportional duratei in care autoturismul nu a putut fi utilizat.

Locatorul nu este responsabil pentru pierderile suportate de catre Locatar in caz de avarie sau defectare a autoturismului ce nu se datoreaza culpei ei.

Locatorul nu este responsabil de pierderea sau distrugerea bunurilor pe care clientul sau alte persoane le lasa in autoturism.

VI.PRIN SEMNAREA CONTRACTULUI LOCATARUL (CLIENTUL) ESTE DE ACORD CU URMATOARELE :

In momentul semnarii prezentului contract Locatarul este de acord sa isi asume urmatoarele obligatii al caror continut ii este clar si garanteaza ca:

Detine licentele sau permisele necesare pentru ca dansul, soferul sau oricare dintre soferii suplimentari sa poata conduce sau pune in functiune autoturismul;

Informatiile pe care le furnizeaza si care au fost completate pe fata sau pe versoul acestui formular, precum si in oricare din anexele semnate sau de oricare dintre reprezentantii autorizati ai Locatarului sunt adevarate;

Nu are interdictie sa conduca autoturisme in Romania sau nu i s-a interzis sa conduca autoturisme in urma unor infractiuni legate de consumul de alcool sau droguri;

Locatarul sau oricare dintre reprezentantii autorizati, soferi sau soferi suplimentari, va verifica autoturismul inainte de a-l conduce si ne va informa daca a constatat nereguli sau defecte ce nu au fost mentionate pe verso sau in raportul de verificare de dinainte de inchiriere sau in oricare dintre anexele relevante semnate de el;

Locatarul este singurul raspunzator si se obliga sa ne despagubeasca integral pentru toate costurile si cheltulielile de raspundere civila (inclusiv cheltuieli de judecata) neacoperite de politele de asigurare obligatorii sau facultative incheiate de Locator in legatura cu autoturismul, acesta nefiind de natura sa inlature sau sa limiteze in nici un fel celelalte despagubiri pe care ni le-ar putea datora pentru acoperirea oricaror daune ce ar putea rezulta ca urmare a aparitiei oricarei cauze de neandeplinire sau indeplinire necorespunzatoare de catre Locatar a obligatiilor asumate in baza prezentului contract toate pretentiile sau alte tipuri de actiuni sau cereri formulate de catre Locator sau impotriva Locatorului in  urma nerespectarii Locatarului a vreuneia din clauzele contractuale sau a clauzelor politelor de asigurare.

Locatarul este de acord cu stocarea electronica a datelor sale personale si autorizeaza Locatorul sa utilizeze aceste date in cazul in care, in momentul inchirierii Locatarul face declaratii false sau incalca termenii prezentului contract si autorizeaza Locatorul sa puna informatiile la dispozitia autoritatilor nationale in caz de suspiciuni privind comiterea unei infractiuni.

VII.CONDITII DE UTILIZARE:

Locatarul se obliga sa utilizeze cu atentie autoturismul, sa mentina in stare de functionare, sa verifice starea mecanica a acestuia, nivelul de ulei/antigel,pneurile si in general sa adopte un comportament prudent .Orice reparatie a autoturismului de catre Locatar sau orice alta persoana este interzisa fara acordul scris al Locatorului. Locatarul se va asigura ca autoturismul este alimentat cu combustibil corespunzator.

Locatarul se obliga sa respecte intocmai conditiile generale ale politelor de asigurari incheiate cu Loctorul.

Locatarul se obliga ca inafara uzurii normale sa suporte costurile tuturor avariilor produse din vina lui si neacoperite de polita de asigurare.

In caz de avarie (orice fel de avarie), Locatorul va retinesub forma de dauna sumele constituite ca depozit (garantie).

Locatarul va informa prompt Locatorul in legatura cu orice avarie cauzata sau produsa autoturismului sau daca acesta nu functioneaza corespunzator. In cazul in care autoturismul a fost deja avariat sau se constata ca prin utilizarea lui se pot produce avarii suplimentare, Locatarul se obliga sa nu mai foloseasca autoturismul in caz contrar urmand sa suporte costurile reparatiilor integral.

In caz de avarie, indiferent de cauzele acesteia clientul trebuie sa completeze si sa trimita catre Locator in cel mai scurt timp posibil Formularul de Accident.

Locatarul se va asigura ca autoturismul nu este in conditii nesigure sau utilizat pentru alte scopuri decat cele pentru care a fost proiectat sau pentru care este adecvat. Locatarul nu va supraincarca autoturismul si nu va permite sa transporte mai multi pasageri decat numarul pentru care a fost proiectat si echipat.Ii este interzis Locatarului sa transporte substante periculoase sau inflamabile . Locatarul nu va rula autoturismul Locatorului pe drumuri neamenajate sau alte suprafete nepavate, nu va folosi autoturismul pentru curse, concursuri sau antrenamente si nu va folosi autoturismul la tractare, instruire in conducere sau alte utilizari riscante sau ilegale.

Locatarul nu va permite utilizarea autoturismului de catre alte persoane decat cele autorizate de catre Locator si prezente in prezentul contract.â

Locatarul nu va inchiria, vinde sau dispune autoturismul in vreun fel, nu se va prezenta drept proprietarul autoturismului sau agent Next Auto Rent.

Clinetul nu va face sau permite actiuni asupra autoturismului fara permisiunea scrisa a Locatorului, exceptie facnd reparatiile minore, cu caracter de urgenta care trebuie executate de un mecanic calificat.

Locatarul ne va despgubi pentru orice penalizari sau amenzi aplicate in urma utilizarii autoturismului si ne va rambursa costurile administrative rezonabile de raspuns catre politie sau alte autoritati in legatura cu respectivele amenzi sau penalizari. Aceste costuri se vor plati separat sau se vor retine din depozit.

In caz de pierdere a autoturismului si aducerea acestuia intr-o stare in care repararea nu mai este justificata sub aspect economic, clientul va suporta toate cheltuielile administrative sau judiciare legate de solutionarea oricaror pretentii sau cereri formulate de Locator sau impotriva Locatorului in legatura cu autoturismul si veti acoperi toate daunele cauzate Locatorului care nu sunt acoperite de politele incheiate de Locator in legatura cu autoturismul.

VIII.PERIOADA INCHIRIERII:

Locatorul este de acord sa lase Locatarului autoturismul spre utilizare de la data predarii pana la data/ora primirii la care este obligat sa-l returneze la locul stabilit pe verso.

Perioada inchirierii in care Locatarul este autorizat sa utilizeze autoturismul se poate prelungi doar pe baza cererii clientului transmisa sub forma scrisa, pe baza acordului nostru dat de asemenea in scris. In acest caz vi se vor comunica noua data si ora care devin data/ora primirii la care Locatarul este obligat sa aduca autoturismul.

In cazul in care Locatarul nu respecta clauzele contractuale ne rezervam dreptul de a opri inchirierea inainte de finalizarea contractului. In acest caz Locatarul va primi un preaviz scris, fie personal, fie prin scrisoare recomandata. Locatarul se obliga ca de la data primirii preavizului sa ne returneze autoturismul in termen de maxim 12 ore la locul mentionat pe verso. In cazul in care Locatarul depaseste termenul de 12 ore pentru returnarea autoturismului Locatorul ii pune in vedere Locatarului ca, considera ca autoturismul este in posesia lui(locatarului) fara acordul ei(Locatorului), drept urmare vom fi indreptatiti sa ne adresam autoritatilor competente(politiei) pentru a recupera autoturismul pe cai legale, inclusiv prin declararea acestuia ca fiind furat. In orice astfel de caz Locatorul va putea retrage autoturismul si prin utilizarea mijloacelor proprii, actionand, in limitele prevederilor legale in vigoare.

Locatorul poate retrage autoturismul in cazul in care considera intemeiat ca incalcati vreuna dintre clauzele contractuale sau in cazul in care constatam ca datele furmizate de catre Locatar sunt incorecte sau false.

XI.ACCIDENT SAU FURT:

In cazul in care autoturismul sau continutul acestuia sunt furate sau luate ilegal, ori implicate intr-un accident, Locatarul va respecta intocmai clauzele politei de asigurare casco si tot Locatarul va lua toate masurile necesare pentru a proteja atat interesul Locatorului cat si pe cel al companiei de asigurari in concordanta cu clauzele contractuale de inchiriere si in particular se obliga sa furnizeze Locatorului si companiei de asigurari toate detaliile cu pivire la situatia aparuta in termen de cel mult 24 de ore; in cazul in care clientul este ranit si nu poate informa Locatorul in privinta accidentului in termenul mentionat, va putea face acest lucru cat mai curand posibil.

Locatarul se va asigura ca fie el, fie soferul intocmesc si ne predau un formular de rapotare a accidentului pentru a fi inaintat companiei de asigurari in termen de 24 de ore de la accident. Locatarul include in acest raport circumstantele, data, ora si locul producerii accidentului, numele si adresa martorilor, numele si adresa proprietarului celuilalt autovehicul, numele companiei de asigurari si numarul politei de asigurare al acestui autovehicul.

Locatarul ataseaza acestui raport orice polita de asigurare valabila care se afla in posesia lui.

Locatarul colaboreaza cu autoritatile pentru stabilirea corecta a circumstantelor accidentului, lasand la latitudinea acestora stabilirea vinovatiei.

Locatarul informeaza politia in legatura cu orice furt sau deposedare ilegala.

Locatarul trimite imediat oricare si toate scrisorile de la terti, somatiile sau alte documente legate de proceduri judiciare pe care le primeste in legatura cu autoturismul Locatorului.

Locatarul sprijina Locatorul si compania de asigurari la procedurile judiciare, asta insemnand ca autorizeaza Locatorul sa introduca actiuni in numele lui si va colabora pe deplin pentru apararea comuna in cazul oricaror proceduri inaintate impotriva Locatarului si/sau a Locatorului in legatura cu autoturismul.

X. ASIGURARILE OPTIONALE:

Locatarul este responsabil pentru toate daunele provocate autoturismelor sau altor persoane prin incalcarea conditiilor de utilizare a autoturismului sau prin incalcarea Codului Rutier Roman, independent de orice alta asigurare suplimentara acceptata. Locatarul este responsabil pentru furtul sau pierderea totala sau partiala a autoturismului, cu exceptia cazului in care Locatorul exonereaza Locatarul de raspundere in caz de furt sau pierdere totala sau partiala a autoturismului. Aceasta exonerare este valabila doar in cazul in care Locatarul a fost de acord cu tariful zilnic si conditiile privind Protectia impotriva furturilor (TPC) si Garantia pentru daune cauzate de coliziuni (CDW) astfel cum sunt definite in lista oficiala de preturi a societatii, la inceputul perioadei de inchiriere prin bifarea casutei Accept in clauza ASIGURARI OPTIONALE din Termeni si Conditii (Inceputul Contractului) cu conditia ca acesta sa ia toate masurile de precautie necesare pentru a evita furtul sau pierderea totala sau partiala a autoturismului si sa il utilizeze in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in prezentul contract.

Locatarul este responsabil pentru orice pierdere sau avarie a autoturismului, cauzata de coliziuni sau incendii cu exceptia cazului in care Locatarul a optat pentru CDW-Garantia pentru daune cauzate de coliziuni prin bifarea casutei din Termeni si conditii Asigurari Optionale si prin achitarea tarifului zilnic aferent.

Acceptarea conditiei si Garantia pentru daune cauzate din coliziuni (CDW) nu exonereaza Locatarul in cazul in care autoturismul nu a fost utilizat in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in prezentul contract si in special cu conditiile de utilizare ( art. VII ).

In cazul in care Locatarul a optat pentru CDW - Protectia pentru daune cauzate de coliziuni sau SCDW - Super garantia pentru daune provocate de coliziuni sau SUPER COVER, se va aplica totusi o taxa pentru administrarea daunei, astfel cum se stipuleaza in lista de taxe din prima parte a contractului.

Se comvine in mod expres ca Acceptarea CDW sau SCDW nu acopera daune provocate:

Partii inferioare a autoturismului.

Pneurilor si rotilor autoturismului.

In timpul incarcarii, descarcarii sau transportarii autoturismelor cu ajutorul vapoarelor, trenurilor sau altor mijloace de transport fara acordul prealabil scris al Locatorului.

Interiorul si parbrizul autoturismului.

Daune provovate prin vandalism.

Asigurarile de mai sus se aplica doar conducatorilor (soferilor) auto mentionati in contractul de inchiriere.

In cazul in care Locatarul nu accepta tariful zilnic si conditiile privind TPC - Protectia impotriva furturilor, iar autoturismul este furat, Locatarul va plati valoarea autovehiculului, in caz contrar fiind obligat sa plateasca doar Valoarea Deductibila din partea introductiva a prezentului contract, in momentul semnarii contractului.

XI.PLATA:

Locatarul va plati un depozit inainte de a lua autoturismul. Locatorul poate folosi acest depozit pentru a garanta platile sumelor datorate de catre client in baza prezentului contract asa cum sunt prezentate in prezentul contract.

La semnarea prezentului contract Locatarul va achita integral valoarea lui precum si orice alte sume ce alcatuiesc suma totala datorata, agreate de comun acord si completate in formularul de pe verso. Taxele vor fi calculate potrivit ratelor cuvenite inainte ca Locatarul sa preia autoturismul.

In cazul in care numele Locatarului (clientului) dat pe verso a fost incorect, persoana care semneaza pe verso va fi considerata ca obligata fata de Locator ca raspunzatoare potrivit clauzelor contractuale.

Locatarul autorizeaza Locatorul sa proceseze toate sumele datorate potrivit prezentului contract pe cartea lui de credit ale carei detalii sunt prezente pe verso(alte sume care ii pot fi datorate Locatorului potrivit contractului).

XI.Responsabilitatea Locatarului in caz de contraventii si amenzi legate de legislatia rutiera:

Locatarul are responsabilitatea pe care o are proprietarul autoturismului si va putea suporta toate costurile pentru toate contraventiile prevazute cu amenzi comise cu autoturismul potrivit legislatiei rutiere pe perioada de inchiriere si toate amenzile de parcare ilegale ale autoturismului pe aceasta durata.

 

LOCATARUL  ARE RESPONSIBILITATE IN CAZUL UTILIZARII PODULUI DE LA CERNAVODA DE A ACHITA TAXA DE POD SI A FACE DOVADA CU CHITANTA, LOCATORULUI ,IN CAZ CONTRAR SE VA PERCEPE O TAXA DE 100 EURO (CONTRAVALUAREA AMENZII).

IN INTERIORUL MASINILOR NEXT AUTO RENT NU SE FUMEAZA.

TAXA PENTRU FUMAT ESTE DE 100 EURO.

Taxa de prespalare 10 euro - autoturismul se poate returna murdar la exterior in cazul in care se achita taxa de prespalare, in caz contrar se percepe o taxa de 20 euro.

Acceptam: Platile dumneavoastra sunt in siguranta cu Next Auto Rent.