Politica de confidentialitate


 

Politica de Confidentialitate

ANGAJAMENTUL NOSTRU CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dumneavoastra pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam, in ce situatii transferam date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in acest sens. In acelasi timp, Politica noastra de Confidentialitate detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu clientii, cel mai adesea pentru a va tine la curent cu cele mai recente oferte sau evenimente din domeniul dumneavoastra de interes.

Va rugam sa consultati si Termenii si Conditiile noastre disponibile la www.nextautorent.ro.

OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER  PERSONAL

S.C. NEXT AUTOMOTIVE  S.R.L.  cu sediul social in Ilfov, Strada Apeductului, nr.71A, etajul 1, judetul Ilfov, punct de lucru situat in Ilfov, Intr. Sulfinei, nr.1, Otopeni si punct de lucru situate in Bucuresti, Strada Preciziei nr.11, cladirea Inscut, Parter, avand CUI nr. 35559774, si numar de ordine in registrul comertului J23/379/2016, contul nr. RO14BREL0002001143700100 deschis la Libra Bank , reprezentata de Panait Robert Mihai - Director General, colecteaza si prelucreaza date personale numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date, si prin Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

 

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:  

 

  • Informatii de contact, cum ar fi numele si prenumele dumneavoastra, sex, stare civila denumirea postului, adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu, in cazul in care ne-ati comunicat-o, adresa profesionala, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail;
  • Informatii comerciale suplimentare prelucrate in mod obligatoriu intr-o oferta sau raport contractual de client cu Next Automotive sau comunicate in mod voluntar de catre dumneavoastra, cum ar fi instructiuni acordate, plati efectuate, solicitari;

 

  •      Informatii colectate din surse publice, baze de date de integritate si birouri de credit;                         
  • Daca se impune din punct de vedere legal in scopuri de conformare, informatii privind litigii relevante si importante sau alte actiuni in instanta demarate impotriva dumneavoastra sau a unui tert afiliat dumneavoastra si interactiunea cu dumneavoastra, care s-ar putea dovedi relevante in orice scopuri privind prestarea serviciilor noastre;
  • Alte date cu caracter personal privind preferintele dumneavoastra daca se dovedesc relevante serviciilor pe care le prestam;
  • Detalii ale vizitelor dumneavoastra la birourile noastre;

 

In situatii limitate, in care colectarea acestor date este obligatorie pentru prestarea serviciilor noastre, trebuie sa colectam categorii speciale de date cu caracter personal, respectiv codul numeric personal („CNP”), date cu privire la opiniile dumneavoastra privind serviciile noastre. Aceste categorii speciale de date vor fi colectate doar:

 

  • pe baza consimtimantului prealabil expres al dumneavoastra sau pe baza dovezii juste a consimtamantului dumneavoastra furnizate de o terta persoana  care ne comunica aceste date;
  • in cazurile in care exista orice obligatie legala de prelucrare a acestor categorii de date;
  • prelucrarea este obligatorie in scopul apararii unui drept legitim in instantele de judecata.  

 

CUM COLECTAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

Datele personale sunt colectate prin cadrul acestui site web, daca ni le furnizati singuri, de exemplu ca parte a unei inregistrari, prin completarea formularelor, prin trimiterea de e-mailuri sau mai ales prin rezervarea unui autoturism de inchiriat, solicitarea unei oferte de leasing-operational, sau achizitia unui autoturism second-hand. Utilizam aceste date in scopurile specificate sau care rezulta din solicitare, de exemplu, cererea de rezervare pentru procesarea solicitarii dvs. de rezervare. O utilizare promotionala a datelor este numai pentru scopuri de auto-promovare . Transmiterea datelor catre terti are loc numai daca este necesar pentru executarea contractului, de ex. sa comunicati consllierul de vanzari, agentului de inchiriere rezervarea la fata locului sau sa procesati o plata cu cardul de credit prin intermediul companiei dvs. de carduri de credit.De altfel, puteti utiliza, in general, informatiile generale de pe www.nextautorent.ro sau www.nextautorulate.ro  fara a va dezvalui datele personale.

 

Utilizam adresa dvs. de e-mail pentru a va furniza produse similare sau servicii similare. Aveti posibilitatea de a va opune cu privire la folosirea adresei dvs. de e-mail in orice moment, fara a suporta alte costuri. Cel mai simplu mod de  a face acest lucru este adresand solicitarile, reclamatiile si obiectiile la: suport@nextautorent.ro,  sau la numarul de telefon (+40)785444111.

 

 TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Orice operatiune care echivaleaza cu o prelucrare (colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dumneavoastra cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

 

Prelucrarea este necesara in vederea executarii unui contract la care dumneavoastra sunteti parte sau organizatia dumneavoastra este parte, sau prelucrarea respectiva este necesara in vederea incheierii unui contract cu dumneavoastra sau organizatia dumneavoastra;

 

Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale;

 

Prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dumneavoastra prealabil si explicit;

 

Prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor vitale ale dumneavoastra sau ale altei persoane fizice;

 

Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale Next Automotive sau ale unui tert, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza asupra acestor interese.

 

In cazurile in care dispozitiile legale aplicabile impun consimtamantul dumneavoastra prealabil si explicit pentru prelucrarea unor categorii speciale de date, vom prelucra datele respective doar in temeiul consimtamantului dumneavoastra prealabil si explicit. In acelasi timp, ne vom lua garantii suplimentare ca orice persoana fizica sau entitate care ne comunica datele dumneavoastra speciale cu caracter personal a obtinut in prealabil consimtamantul dumneavoastra.

 

Puteti alege sa va retrageti consimtamantul privind materialele de marketing in orice moment prin simpla accesare a linkului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecarui newsletter.

 

In orice moment, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul. Retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In vederea retragerii consimtamantului dumneavoastra pentru orice prelucrare asupra careia ati consimtit in prealabil, va rugam sa ne comunicati un e-mail la support@nextautorent.ro, sa ne contactati la (+40)785444111 sau sa ne comunicati o scrisoare la adresa Str.Apeductului nr.71 A, etaj 1,  Chiajna, Ilfov. In toate cazurile, consimtamantul va putea fi retras in acelasi mod in care a fost acordat.

 

Ca regula generala, in cazurile in care va retrageti consimtamantul, Next Automotive nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastra si va lua masurile corespunzatoare pentru stergerea oricaror inregistrari cu datele dumneavoastra cu caracter personal. Cu toate acestea, in cazul in care prelucrarea este strict necesara in vederea prestarii serviciilor Next Automotive, iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legitime prevazute prin dispozitiile legale aplicabile, Next Automotive va proceda la prelucrarea respectiva si va va informa in acest sens.

 

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

a)      Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor, inclusiv validarea, prestarea serviciilor si facturarea acestora, rezolvarea anularilor sau problemelor de orice natura referitoare la serviciile oferite;

 

b)     Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-urile Next Automotive.

 

c)      Activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-urile www.nextautorent.ro si www.nextautorulate.ro ,  administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica.

 

d)     Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor, desfasurarea companiilor promotionale,transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

 

e)      Activitati de post vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor / clientilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-urile www.nextautorent.ro si www.nextautorulate.ro) imbunatatirea calitatii serviciilor, prin activitatea desfasurata in cadrul serviciului Call Center; efectuarea interventiei de service, inlocuiri de produse.

 

f)       In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

 

g)     Gestionarea sau administrarea relatiei de afaceri a dumneavoastra sau a organizatiei dumneavoastra cu Next Automotive, inclusiv servicii de procesare a platilor, contabilitate, auditare, facturare si incasare, asistenta;

 

h)     Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dumneavoastra;

 

i)        Protejarea securitatii si gestionarea accesului la sediul nostru, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-urile si celelalte sisteme, prevenirea si detectarea amenintarilor de securitate, fraudelor sau a altor activitati infractionale sau malitioase;

 

j)        In scopuri de asigurare;

 

k)      In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;

 

l)        In scopul identificarii persoanelor autorizate sa tranzactioneze in numele clientilor, beneficiarilor, furnizorilor si/sau prestatorilor nostri de servicii;

 

m)   In scopul respectarii si exercitarii si/sau apararii drepturilor noastre legale; si    

 

n)     In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dumneavoastra cu caracter personal ne-au fost furnizate.  

 

In cazul in care ne-ati acordat expres consimtamantul dumneavoastra, va putem prelucra datele cu caracter personal si in urmatoarele scopuri:

 

- alte informatii cu privire la serviciile si produsele  Next Automotive;

 

- sondaje in randul clientilor, campanii de marketing, analiza de piata, tombole, concursuri sau alte activitati sau evenimente promotionale.

 

In ceea ce priveste comunicarile legate de marketing, va vom pune la dispozitie – daca se impune in mod legal – informatiile respective doar dupa ce ati selectat aceasta optiune de a participa si va vom oferi posibilitatea de a nu mai participa in orice moment, in cazurile in care nu doriti sa mai primiti comunicari legate de marketing din partea noastra nu vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

 

PARTAJAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

 

Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari:

 

Daca sunteti client Next Automotive sau sunteti contractat de un agent al unui client Next Automotive, va putem divulga datele cu caracter personal catre:

 

*      Partenerilor contractuali ai Next Automotive (cum este cazul companiilor cu care Next Automotive se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre), furnizori de servicii (de marketing, call center, curierat, servicii de plata / bancare, sau alte servicii), si, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de  acces. Va putem partaja datele cu caracter personal cu societati care presteaza servicii pentru controale impotriva spalarii banilor, reducerea riscului de credit si in alte scopuri de prevenire a fraudelor si infractiunilor si societati care presteaza servicii similare, inclusiv institutii financiare, birouri de credit si autoritati de reglementare cu care sunt partajate datele respective;

 

*      Va putem partaja datele cu caracter personal cu orice tert caruia ii cesionam sau novam orice drepturi sau obligatii;

 

*      Va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie sau a unui drept natural, sau in scopul unui proces de solutionare alternativa, confidentiala a diferendelor;

 

*      De asemenea, putem folosi date cu caracter personal agregate si statistici in scopul monitorizarii folosirii website-ului pentru a ne ajuta la dezvoltarea website-ului si serviciilor noastre.

 

De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu persoanele noastre imputernicite - in principal prestatori de servicii din cadrul Next Automotive, pe plan intern sau international, ex. centre de servicii comune, in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in Scopurile Permise, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre. Next Automotive va pastra controlul asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal si va folosi masuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal in momentul solicitarii respectivilor prestatori de servicii;

 

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau astfel cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale, efective sau suspectate.

 

DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE NI LE FURNIZATI CU PRIVIRE LA ALTE PERSOANE FIZICE

 

In cazul in care ne furnizati date cu caracter personal cu privire la o alta persoana (cum ar fi unul dintre administratorii sau salariatii dumneavoastra, sau o persoana cu care aveti relatii profesionale), trebuie sa va asigurati ca aveti dreptul de a ne divulga aceste date cu caracter personal si ca, fara a mai lua alte masuri, putem colecta, folosi si divulga acele date cu caracter personal, asa cum se descrie in prezenta Politica de Confidentialitate.

 

In special, trebuie sa va asigurati ca persoana fizica in cauza are cunostinta de aspectele diverse tratate in prezenta Politica de Confidentialitate, asa cum acestea privesc persoana fizica respectiva, inclusiv identitatea noastra, modul in care ne poate contacta, scopurile in care colectam, practicile noastre de divulgare a datelor cu caracter personal (inclusiv divulgarea catre destinatari din strainatate), dreptul persoanei fizice de a obtine acces la datele cu caracter personal si de a depune plangeri cu privire la gestionarea datelor cu caracter personal, si consecintele nefurnizarii datelor cu caracter personal (cum ar fi imposibilitatea noastra de a presta servicii).

 

PASTRAREA SECURITATII DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

 

Am implementat masuri tehnice si organizatorice pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea si accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal sau in format tiparit.

 

TRANSFERUL DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL IN STRAINATATE

 

Pentru realizarea unuia sau mai multor scopuri din cele indicate mai sus, o parte sau toate datele dumneavoastra mentionate mai sus pot fi transferate catre tari din Uniunea Europeana si din afara Uniunii Europene/Zonei Economice Europene. Pentru lista completa a tarilor catre care se transfera datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la detaliile de contact de mai jos.

 

Next Automotive ia toate masurile necesare pentru a asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate in mod adecvat indiferent de locul in care sunt transferate.

 

Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre Next Automotive acceptati (in masura in care un acord din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:

 

o   sa fie incluse in baza de date Next Automotive si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Next Automotive, inclusiv afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus; acest consimtamant include si prelucrarea datelor legate de locatia echipamentului dvs, conform celor mentionate mai sus.

 

o   sa poate sa fie transferate de catre Next Automotive atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, conform informatiilor de mai sus, pentru desfasurarea de catre acestea de activitati proprii legate de promovare si marketing si alte activitati conexe acestora.

 

Ne vom asigura ca aceste transferuri internationale sunt efectuate sub rezerva unor masuri de protectie corespunzatoare sau potrivite, asa cum se impune prin Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 sau alte legi aplicabile. Aceasta include incheierea de Clauze Contractuale Standard UE. Ne puteti contacta in orice moment, folosind datele de contact de mai jos, daca doriti informatii suplimentare cu privire la aceste masuri de protectie.

 

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CU PRIVIRE LA DUMNEAVOASTRA

 

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere catre noi, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la suport@nextautorent.ro. Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din Date cu Caracter Personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

 

In acelasi timp, vom lua masuri juste pentru actualizarea periodica a registrelor noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal, dar nu vom fi raspunzatori pentru nicio modificare neprevazuta a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

 

Next Automotive a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil in Scopurile Permise sau atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul). Cu toate acestea, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre Next Automotive a unui drept al dumneavoastra sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.

 

Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dumneavoastra cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de maximum 30 de ani de la data la care au fost colectate.

 

Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001. Exceptie: Pentru datele  declarate in cadrul serviciului call center, durata prelucrarii datelor este de 10 ani, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie. De asemenea, Next Automotive poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare.

 

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru imbunatatirea serviciilor.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:

 

         - dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem; in cazul in care va exercitati acest drept intr-un mod care este evident abuziv sau nefondat, ne rezervam dreptul la rambursarea costurilor necesare suportate pentru prelucrarea copiilor respective si pentru remiterea copiilor intr-o perioada de timp rezonabila;

 

         - dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte si dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal; puteti de asemenea sa faceti o plangere daca sunteti preocupat de modul in care gestionam datele dumneavoastra cu caracter personal;

 

         - dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii.

 

Daca doriti sa procedati in sensul celor de mai sus, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa support@nextautorent.ro. Este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.

 

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util. Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, puteti inainta plangerea catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.  

 

Prevederi speciale legate de minori

 

Next Automotive nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita se acorda de catre Next Automotive pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate.

 

Next Automotive nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

 

Minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul Next Automotive au altfel de la Next Automotive. decat daca aceasta se realizeaza in numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului in cauza, conform legii.

 

Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona produse sau servicii si solicita si primi comunicatii de la Sixt numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

 

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

 

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.

 

ACTUALIZARI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

 

Cea mai recenta actualizare a acestei Politici de Confidentialitate a fost realizata in luna Mai 2018. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

 

CUM NE PUTETI CONTACTA

 

Avem intentia de a pastra transparenta deplina si de a ramane permanent in contact cu dumneavoastra in legatura cu oricare dintre aspectele privitoare la protectia confidentialitatii. Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice intrebari, observatii sau solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa support@nextautorent.ro, sa ne contactati la tel. (+40) 785444111 sau sa ne transmiteti o scrisoare la adresa Str.Apeductului nr.71A, etaj 1, Chiajna, Ilfov. 

 

Acceptam: Platile dumneavoastra sunt in siguranta cu Next Auto Rent.